Wereldwijde job service voor ervaren leraren

Smaakt een seizoen in de sneeuw naar meer? Wil je nog meer plekken op de wereld ontdekken? Lees dan snel verder! Met deze jobservice helpen we ervaren skileraren aan een te gekke baan in het relaxte Canada, het prachtige Zwitserland of het poederachtige Japan!

Meer informatie
Wereldwijde job service voor ervaren leraren

Duitse Bijles

Als je twijfelt over de Duitse taal dan kun je je goed voorbereiden met de Duitse les voor skileraren. De docentes hebben al jaren ervaring met het lesgeven in Oostenrijk en weten precies welke onderwerpen en vaktermen van belang zijn voor een skileraar. Jullie nemen samen de technische stappen van de skitechniek door en oefenen in het spreken voor allerlei verschillende situaties.

Meer informatie
Duitse Bijles

Extra trainingsweekend (Ski)

Als je je slagingskansen wilt vergroten voor de opleiding kun je deelnemen aan het extra trainingsweekend. Onder begeleiding van ervaren skileraren verbeter je je eigen techniek en oefen je de examenonderdelen van de opleiding. We maken daarvoor onder andere gebruik van een leerzame video-analyse.

Meer informatie
Extra trainingsweekend (Ski)

Extra snowboard training

Naast een trainingsweekend voor skileraren is er ook een extra snowboard training. Als je je slagingskansen wilt vergroten kun je deelnemen aan het extra trainingsweekend in oktober. Onder begeleiding van ervaren snowboardleraren verbeter je je eigen techniek en oefen je de examenonderdelen van de opleiding.

Meer informatie
Extra snowboard training

Vervoer naar Oostenrijk

De opleidingen worden gegeven in Oostenrijk. Vandaar dat wij vervoer naar Oostenrijk organiseren zodat je samen met medecursisten en collega’s naar Oostenrijk kunt reizen en zo begint het avontuur al in Nederland. En zeg nou zelf, samen is het gezelliger dan alleen!

Meer informatie
Vervoer naar Oostenrijk

Infosessies

Wil jij meer informatie over onze opleidingen, pakketten, voorbereidingen, wie wij zijn en alle andere details? Meld je dan nu aan voor een van onze online infosessies!

Meer informatie
Infosessies

Waar kun je werken?

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Wil je nog
iets van
ons weten?

Wij zijn er voor je om je te helpen met jouw specifieke vragen! Stuur ons dan een berichtje.

Je kan ook nog kijken bij de meest gestelde vragen (FAQ) op de pagina News & Tips.