Annuleringsbepaling

- voor wie graag het zekere voor het onzekere neemt!

Bij Snowlife is het mogelijk om een annuleringsbepaling af te sluiten. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je de opleiding kunt annuleren mocht er zich een vervelende situatie voordoen. Denk bijvoorbeeld aan een vervelende situatie thuis, een blessure of misschien haal je onverhoopt je schoolexamens niet. Dan kan deze annuleringsbepaling goed van pas komen!

Je kunt deze annuleringsbepaling afsluiten bij het invullen van het aanmeldformulier. De hoogte bedraagt 3% van het factuurbedrag. Indien je deze annuleringsbepaling niet afsluit dan gelden de annuleringskosten die vermeld staan in de algemene voorwaarden.

Bekijk alle laatste ontwikkelingen en onze garantieregeling omtrent het Coronavirus op deze pagina: www.snowlife.nl/coronavirus.

Geldige reden om te annuleren:
Om te kunnen annuleren heb je wel een geldige reden nodig. Een geldige reden is als je;

1) een blessure, ziekte of noodzakelijke medische ingreep hebt;
2) een sterfgeval in de familie hebt (1e of 2e graads);
3) schoolexamens niet gehaald hebt;
4) zwanger raakt;
5) gaat scheiden.

Hoe kun je annuleren?
Je kunt tot 24 uur voor aanvang van de opleiding annuleren met een geldige reden. Hiervoor dien je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Je mag ons hiervoor altijd bellen. Ook ’s avonds en in het weekend. We helpen je graag!

Samen zullen we eerst kijken of we de opleiding kunnen verzetten zodat je Snowlife-avontuur toch door kan gaan. Hiervoor kijken we naar een opleidingsmoment dat past en natuurlijk zorgen wij er dan ook voor dat (indien nodig) het contract bij de skischool wordt aangepast.

Mocht het écht niet lukken om de opleiding te verzetten dan zullen we ervoor zorgen dat je de opleidingskosten zo snel mogelijk krijgt terug gestort.

Om de annulering definitief te maken dien je een bewijs in te sturen met betrekking tot de reden van annuleren.

Voorwaarden:
- De kosten voor de annuleringsbepaling bedragen 3% van het factuurbedrag;
- De volledige factuur moet betaald zijn om gebruik te kunnen maken van de annuleringsbepaling;
- De annuleringsbepaling is af te sluiten direct bij aanmelding;
- Indien bepaalde onderdelen (zoals bijvoorbeeld het trainingsweekend en de Duitse bijles) reeds genoten zijn, dan worden deze niet meer gerestitueerd;
- Wanneer je genoodzaakt bent te annuleren dien je met spoed contact met Snowlife op te nemen, doch uiterlijk binnen 3 dagen na het voorval;
- De annuleringsbepaling is van kracht vanaf het moment van afsluiten tot 24 uur voor het begin van de opleiding. Daarna is het alleen nog mogelijk de opleiding/niet genoten opleidingsdagen te verzetten;
- Er wordt alleen uitgekeerd met een geldige reden en als verzetten van de opleiding niet mogelijk is;
- We betalen 100% van de nog niet genoten onderdelen terug, met aftrek van 3% annuleringsbepaling.

Snowlife.nl

803 berichten 7.240 volgers 1.140 volgend Volgen Ski naar Instagram