Welk vervoer is inbegrepen tijdens de opleiding?

FAQ

Bieden jullie vervoer van en naar de opleiding aan? 

Ja, we bieden vervoer van en naar de opleiding aan, maar dit is optioneel en kan per pakket worden bijgeboekt. Dit vervoer zit dus niet standaard in het pakket inbegrepen. Als je kiest voor het bijboeken van het vervoer, reis je met de bus naar Oostenrijk. Deze bus vertrekt vanaf een centraal vertrekpunt in Nederland en brengt je rechtstreeks naar het hotel in Oostenrijk. Op de dag van vertrek haalt dezelfde bus je weer op bij het hotel en brengt je terug naar het vertrekpunt in Nederland.

Veel deelnemers kiezen ervoor om de busreis bij te boeken, omdat dit een uitstekende gelegenheid biedt om elkaar al in de bus beter te leren kennen. Het is ook makkelijk, omdat je niet hoeft over te stappen en je netjes voor de deur van het hotel wordt afgezet.

 

 

Hoe gaan wij vanaf de opleiding door naar de skischool? 

Sommige deelnemers volgen de opleiding kort voordat hun werkperiode start, zodat ze direct daarna kunnen doorreizen naar hun skischool. Je kan dan de busreis boeken als enkele reis.

Het vervoer van de opleiding naar de skischool regel je zelf samen met andere deelnemers die naar dezelfde skischool of hetzelfde skigebied gaan. Tijdens de opleiding organiseren we een avond waarop jullie elkaar kunnen ontmoeten (mocht dat nog niet het geval zijn geweest). Zodat jullie samen de beste vervoersopties kunnen bespreken, zoals een taxi, trein of bus.

Als je een eerdere opleiding in oktober of november hebt gevolgd en tussentijds naar huis bent gegaan, regel je het vervoer naar de skischool ook zelf. Dit kan natuurlijk ook in overleg met collega's, die je al kan leren kennen via de gemeenschappelijk whats app groep.

Bieden jullie vervoer aan het einde van het seizoen aan? 

We krijgen regelmatig de vraag of wij vervoer naar Nederland regelen aan het einde van het seizoen. Dit bieden wij niet aan en moet je dus zelf organiseren.

Dit is ook veel praktischer, omdat alle leraren helemaal verspreid over Oostenrijk zijn ondergebracht. Het kost heel veel tijd om meerdere skigebieden te bezoeken. Je bent veel eerder thuis als je gewoon rechtstreeks naar huis reist. Bovendien is het fijn als je tijdens het seizoen zelf de einddatum kan bepalen, zonder dat je rekening hoeft te houden met (bus)reizen die wij organiseren. Dan kan je dus naar huis op iedere gewenste dag in de week.

 

Meer vragen?  

Met deze informatie hopen we je een duidelijk beeld te geven van het vervoer dat wij aanbieden. Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Misschien ook wel interessant...

Verbeteren van je skitechniek met Snowplaza!
Chevron right

Tips & tricks

Lesgeven

Als je begint aan de Anwärter opleiding tot skileraar begin je weer helema...

Check Chevron right
Welke periode kan ik aan de slag als skileraar?
Chevron right

FAQ

Sommige kiezen ervoor om een tussenjaar te nemen en het hele seizoen les te...

Check Chevron right
Verliefd geworden op het dorpje Grossarl
Chevron right

Blog

Skigebieden

Skilerares Merel heeft een seizoen in het Oostenrijks dorpje Grossarl gewer...

Check Chevron right
Met welke leeftijd kan ik deelnemen aan de skilerarenopleiding?
Chevron right

FAQ

Voor velen is dit vanaf jongs af aan al een droom, het dragen van een skile...

Check Chevron right

Waar kun je werken?

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Wil je nog
iets van
ons weten?

Wij zijn er voor je om je te helpen met jouw specifieke vragen! Stuur ons dan een berichtje.

Je kan ook nog kijken bij de meest gestelde vragen (FAQ) op de pagina News & Tips.