Werken als skileraar

Werken als Skileraar - Wat een ervaring!

Voor langere tijd naar het buitenland gaan is heel bijzonder. Om er te werken en mee te draaien in het lokale leven is helemaal uniek! Je ervaart de Oostenrijkse of Canadese cultuur zowel tijdens het werk als daarbuiten. Als skileraar leer je bovendien voor een groep te staan en je verbetert je Duitse of Engelse taal. Je moet organisatorisch sterk zijn, creatief, flexibel en je zult nog veel beter leren skiën!

Samen met je collega’s bouw je een hechte band op en zal je vriendschappen voor het leven opdoen!

LET OP: Veel skischolen nemen alleen leraren aan van 18 of soms zelfs 20/21 jaar of ouder. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan volgt er een sollicitatiegesprek om te zien of je aan de gestelde eisen van de skischolen voldoet.

Skigebieden - Wat is jouw droombestemming?

Je kan bij Snowlife kiezen voor heel veel verschillende bestemmingen!

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. De ene wil graag in een kleinere persoonlijke skischool werken, de ander selecteert een gebied op de grote van het Funpark. Weer een ander let op de trainingsmogelijkheden binnen de skischool of gaat daar heen waar familie en/of vrienden heen gaan op vakantie. Allemaal verschillende wensen dus!

Wij zijn bekend in alle skigebieden in Oostenrijk en kennen de skischooleigenaren daar persoonlijk. We helpen je graag bij je keuze voor een skigebied! Neem gerust contact met ons op om hier samen over na te denken.

En als je dan straks in Oostenrijk aan het werk bent dan proberen we je even op te zoeken voor een biertje, want we zijn altijd benieuwd hoe het met je gaat!

Snowlife.nl

948 berichten 8810 volgers 1683 volgend Volgen Ski naar Instagram