Wij zijn Snowlife

Wij zijn Snowlife

Waarom Snowlife

Wij zagen dat veel skileraren onvoorbereid naar Oostenrijk gingen en niet iedereen kwam hierdoor op de juiste plek terecht.

Op de opleiding krijg je les in de skitechnieken, maar er komt meer bij kijken als je een seizoen naar Oostenrijk gaat. Wat verwacht een skischool bijvoorbeeld van jou?

Wij kennen alle skischooleigenaren persoonlijk zodat we precies weten waar je terecht gaat komen.

Skischolen kiezen nu bewust voor skileraren die een voorbereiding hebben gevolgd in Nederland zodat de verwachtingen van skischool en skileraar beter op elkaar zijn afgestemd en het seizoen een vliegende start kan hebben. En dat is tenslotte wat iedereen wil; een fantastisch seizoen ervaren vanaf minuut 1. Want geloof ons; dit wordt écht de tijd van je leven!
Chevron right

Uitgebreide voorbereiding

Leerzame introdag, extra trainingen en een Online Skilerarenhandboek

Chevron right

Uitdagende opleiding

Je volgt een erkende Oostenrijkse of Canadese opleiding

Chevron right

Baangarantie

Wij regelen een baan bij een leuke skischool die bij jou past

Chevron right

Enthousiast team

Wij vertellen jou met veel plezier over onze eigen ervaringen!

De eerste meters...

Toen wij zelf als skileraar in Oostenrijk aan de slag gingen werden wij ontzettend in het diepe gegooid. Er komt best veel op je af. Dat kon beter! Wij zijn Snowlife begonnen in 2010 om ervoor te zorgen dat Nederlandse en Belgische leraren beter voorbereid en met meer plezier beginnen aan hun droombaan in de sneeuw! Er komen bijvoorbeeld veel dingen bij kijken, zoals; wat bijvoorbeeld de juiste opleiding is? Of hoe kies ik een geschikt skigebied en waar wil ik dan werken? Spreek ik voldoende Duits of hoe kan ik dat verbeteren? En dan hebben we het nog niet eens gehad over verzekeringen, wat neem je mee aan bagage en ga zo maar door! Maar ook voor skischolen is het lastig om de juiste mensen te selecteren.

Yuri Bartels

Oprichter

Werken in de wintersportbranche is mijn échte droombaan! Ik kan volop genieten van bezig zijn in de buitenlucht en het werken met mensen. Als ik zelf skiles geef is het mijn taak om de toeristen een topvakantie te bezorgen. Dat is toch fantastisch om te mogen doen?

Voor Snowlife heb ik veel contact met de Oostenrijkse skischooleigenaren en help ik hen aan een skilerarenteam dat bij hen past. In Nederland organiseer ik de skitrainingen in de indoorhal zodat iedereen goed voorbereid naar de sneeuw vertrekt.

Monique van Bakel

Oprichter

Ik heb alweer meer dan 10 jaar ervaring met lesgeven. Het blijft een van de leukste (vakantie)banen die er is! Het leukste vind ik het lesgeven aan kinderen. Al spelenderwijs maken ze zoveel progressie!

Voor de Snowlife-skileraren ben ik het vaste aanspreekpunt in het voorbereidingstraject. Samen met de deelnemer plan ik in het eerste kennismakingsgesprek alle trainingen in. Ik organiseer alles voor de voorbereidingsdagen in Nederland en de opleiding in Oostenrijk.
Neem contact op

Onze succesmakers

team

Snowlife.nl

948 berichten 8810 volgers 1683 volgend Volgen Ski naar Instagram