Erkende opleiding

Erkende opleiding - Een gave uitdaging!

Samen met andere fanatieke wintersporters gaan jullie intensief trainen om dat diploma binnen te halen. Het wordt ongetwijfeld een super gave tijd! Je kunt de opleiding volgen in Oostenrijk of Canada en haalt een erkend diploma dat wereldwijd geldig is.

Uitgebreide voorbereidingstraining;
Persoonlijke begeleiding;
De hoogst opgeleide trainers;
80-90% Slagingspercentage;
Baangarantie bij een leuke skischool;
Veel leuke nieuwe vrienden!

Skileraar - Oostenrijk of Canada

De meest gekozen opleiding is de opleiding tot skileraar. Als Anwärter of CSIA skileraar ga je beginners en lichtgevorderde lesgeven. Je leert hoe ze balans moeten houden op de ski’s, hoe ze moeten remmen, bochten maken en nog veel meer.

Snowboardleraar - Oostenrijk of Canada

Als snowboardleraar werk je veel met kinderen vanaf 8 jaar of met volwassenen. Je leert je gasten rutschen, bochten maken met drift turns, misschien nog wat piste tricks en nog veel meer. Let er wel op dat er minder werk is voor snowboardleraren.

Ski/snowboardleraar - Oostenrijk

De ideale opleiding als je kunt snowboarden én skiën. Doordat je breder inzetbaar bent, kun je overal aan de slag. Veel skischolen nemen alleen nog ski/snowboardleraren aan in plaats van snowboardleraren. Je krijgt zo het beste van 2 werelden.

Kindercoach - Oostenrijk

Voor de hele kleintjes (2-3 jaar) is er een dagopvang waar de kids worden bezig gehouden met spelletjes binnen of buiten in de sneeuw. Ze leren vaak al spelenderwijs skiën. Met deze korte cursus wordt je klaargestoomd om deze kleintjes skiles te geven.

Snowlife.nl

948 berichten 8810 volgers 1683 volgend Volgen Ski naar Instagram