Duitse Bijles

Als je twijfelt over de Duitse taal dan kun je je goed voorbereiden met de Duitse les voor skileraren. De docentes hebben al jaren ervaring met het lesgeven in Oostenrijk en weten precies welke onderwerpen en vaktermen van belang zijn voor een skileraar. Jullie nemen samen de technische stappen van de skitechniek door en oefenen in het spreken voor allerlei verschillende situaties.

De Duitse lessen worden gegeven op locatie, in Utrecht. Deze fysieke lessen zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk met elkaar kunnen spreken en ook oefeningen kunnen doen in tweetallen, zodat je extra gestimuleerd wordt om te oefenen met de Duitse taal.

Zo zal je beter in staat zijn om de theorie tijdens de opleiding te volgen, maar ook om een praatje te maken met de kinderen uit je groepje, met ouders of je chef. De Duitse les biedt je handvatten die je als skileraar direct in de praktijk kan toepassen tijdens de opleiding, in de skischool en tijdens het lesgeven.

Na de groepslessen kan je zelf verder met de 10 online zelfstudiemodules.

ZELFSTUDIEMODULES

Naast de twee groepslessen krijg je ook nog tien zelfstudiemodules.

De zelfstudiemodules bestaan uit thema's die je veel met het lesgeven zult gaan gebruiken. Vergeet die naamvallen maar! We richten ons echt op 'skileraren Duits'. Denk aan onderwerpen zoals; communiceren met de skischool, Anwärter theorie, een oefening uitleggen, Erste Hilfe, etc.

De modules bestaan uit theoretische uitleg, woordenlijsten en verschillende soorten oefeningen, zoals meerkeuze vragen, invuloefeningen en match opdrachten. Deze worden ondersteund met afbeeldingen, video- en audiofragmenten uit Oostenrijk, zodat je op een leuke manier al bezig kan zijn met het Skileraren Duits.

Intensieve Duitse bijles

✔ 6 uur groepsles (2 x 3 uur)
✔ 4 uur zelfstudie (of meer als je Duitse basis beperkt is)
✔ Aanvullende online zelfstudiemodules voor extra training
✔ Cursusboek
✔ Koffie & thee

Prijs: €200,- 

(De Duitse les is inbegrepen bij het All-in pakket en Pro pakket of is los bij te boeken bij het Basic pakket.)
Meld je aan

Meest gestelde vragen:

Waar word ik verwacht en hoe vaak?

Kan ik de lessen ook online volgen?

Hoe zien de online zelfstudiemodules eruit?

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Wil je nog
iets van
ons weten?

Wij zijn er voor je om je te helpen met jouw specifieke vragen! Stuur ons dan een berichtje.

Je kan ook nog kijken bij de meest gestelde vragen (FAQ) op de pagina News & Tips.