Extra snowboard training

Voor de snowboard Anwärter moet je een aantal onderdelen beheersen die je wellicht niet zo vaak doet als je vrij gaat boarden. Je moet goed drift turns kunnen boarden en er is bijvoorbeeld ook een freestyle examen afdaling.

Naast een trainingsweekend voor skileraren is er ook een extra snowboard trainingsdag. We oefenen dan de technieken die je later nodig hebt tijdens de opleiding. Je krijgt training van een ervaren snowboardleraar, in het Nederlands. Zodat je na de trainingsdag al een voorsprong hebt opgebouwd voor tijdens de opleiding. Je weet al goed wat de examenonderdelen inhouden, wat jou verbeterpunten zijn en je hebt al een aantal trainingsuren in de benen, zodat je in Oostenrijk meteen verder kan met trainen.

SNOWBOARD TRAINING OP DE EXAMENONDERDELEN

Als je je slagingskansen wilt vergroten voor de snowboardleraar opleiding of de duaal opleiding kun je deelnemen aan de extra snowboard training. Deze training vindt plaats in Snowworld Zoetermeer.

We trainen met name op:
Drift turns;
Switch fahren;
180's springen;
Tale/Nose roll.

Tijdens de training wordt er onder andere gebruik gemaakt van een video analyse, waarbij je uitleg krijgt over de juiste houding. Het zal een leuke, pittige snowboard training zijn waarvan je veel profijt zult hebben tijdens de opleiding in Oostenrijk.

Snowboardtraining

✔ 4 uur snowboardtraining
✔ Videoanalyse
✔ Aanvullende theorieles
✔ Liftpas inbegrepen
✔ Snowlife X Poederbaas muts t.w.v. €30,-

Snowboardtraining €100,-

(Los te boeken bij het Basic pakket. Reeds inbegrepen bij het All-in en Pro pakket.)
Meld je aan

Meest gestelde vragen:

Waar word ik verwacht en hoe laat?

Heb ik eigen snowboardmateriaal nodig?

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Wil je nog
iets van
ons weten?

Wij zijn er voor je om je te helpen met jouw specifieke vragen! Stuur ons dan een berichtje.

Je kan ook nog kijken bij de meest gestelde vragen (FAQ) op de pagina News & Tips.