Preview Duitse zelfstudiemodules

Nieuws

Algemeen nieuws

Ski jij naar Duitse taalvaardigheid met Snowlife's online zelfstudiemodules? 

Stel je voor: Je staat op de Oostenrijkse bergen, klaar om een les te geven aan jouw enthousiaste groep leerlingen. Het enige probleem? Je moet in het Duits kunnen communiceren, en dat is heel wat anders dan die vergeten lessen van de middelbare school. Maar geen zorgen, Snowlife heeft daar natuurlijk wat op bedacht! We bieden Duitse bijlessen met zelfstudiemodules aan voor (toekomstige) skileraren, zodat je helemaal voorbereid bent op jouw avontuur in de sneeuw.

Onze Duitse bijlessen en zelfstudiemodules gaan niet over ingewikkelde naamvallen of abstracte grammaticaregels. Nee, we richten ons op 'skileraren Duits'. Denk aan onderwerpen die je daadwerkelijk in je werk als skileraar zult gebruiken. We hebben het over communiceren met de skischool, Anwärter theorie, het helder uitleggen van oefeningen, Erste Hilfe en nog veel meer.

Naast fysieke groepslessen krijg je ook toegang tot onze innovatieve Duitse zelfstudiemodules. Deze modules behandelen onderwerpen die essentieel zijn voor skileraren, met praktische oefeningen en relevante situaties. Je kunt die naamvallen dus gerust vergeten! Onze focus ligt op het ontwikkelen van je skileraren-Duits, zodat je vol vertrouwen en klaar bent voor het skileraren avontuur.

Om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten van onze Duitse lessen en zelfstudiemodules, hebben we een exclusieve preview voor je gemaakt. Benieuwd? Klik hier om de zelfstudiemodules uit te proberen.

Is dit precies wat je nodig hebt? Wacht dan niet langer! Meld je vandaag nog aan voor onze Duitse bijlessen door een berichtje te sturen of ons te bellen.

LET OP! Om toegang te krijgen tot de preview van de Duitse zelfstudiemodules, moet je een account aanmaken. Zodra je bent aangemeld kun je aan de slag met de module.

Misschien ook wel interessant...

Waarom skiles geven zo leuk is!
Chevron right

Blog

Lesgeven

Vanaf jongs af aan was het al mijn ultieme droom: skiles geven. In deze blo...

Check Chevron right
Zo pak je in voor een seizoen skiles geven!
Chevron right

Tips & tricks

Lesgeven

Ga jij deze winter les geven in Oostenrijk? Dan staat je een geweldig avont...

Check Chevron right
Tips voor de Anwärteropleiding en je eerste werkdag
Chevron right

Tips & tricks

Opleiding

De Anwärter, voor mij is het onderhand al een jaar geleden, maar ik weet n...

Check Chevron right
Nieuw! Pistepraat de skilerarenpodcast
Chevron right

Nieuws

Algemeen nieuws

Over het leven als skileraar en alle mooie avonturen, vriendschappen en ver...

Check Chevron right

Waar kun je werken?

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Wil je nog
iets van
ons weten?

Wij zijn er voor je om je te helpen met jouw specifieke vragen! Stuur ons dan een berichtje.

Je kan ook nog kijken bij de meest gestelde vragen (FAQ) op de pagina News & Tips.