Skiën in de zomer?

Nieuws

Opleidingen / Events

Skiën in de zomer? 

Skiën in de zomer, kan dat?? Het verbaast veel mensen, maar skiën in de zomer kan zeker! Uiteraard niet in alle skigebieden, want de meeste kleuren mooi groen in de zomer, maar wel op de gletsjers, in de ‘eeuwige’ sneeuw.

Het blijft wel een beetje gek, want het kan in het dal 30 graden zijn, maar ondanks dat ligt er boven toch een pak sneeuw op je te wachten. Beneden stap je op slippers de deur uit en boven op de gletsjer wissel je die snel om voor skischoenen. Overdag lekker trainen in de sneeuw, meestal in een lekker zonnetje. ‘s Avonds ga je lekker nog even op het terras zitten, wandelen of zelfs een keertje zwemmen. Dat is natuurlijk een hele bijzondere ervaring!

Zoals ieder jaar zijn er komende zomer ook weer verschillende opleidingen gepland. Je kan de opleiding tot skileraar, snowboardleraar of de duaal (ski+snowboard) opleiding doen. Bekijk de data.

Corona-Garantie-regeling
De Anwärter opleidingen zijn officieel erkende praktijkopleidingen en daardoor kunnen de opleidingen ondanks de huidige Corona maatregelen gewoon doorgaan. En anders hebben wij de Corona Garantieregelingen waarmee je kosteloos kan verzetten of annuleren. Kijk hier voor meer info over deze regeling.

Uiteraard houden wij ons tijdens de opleiding aan de Corona regels die op dat moment gelden. Zoals afstand houden, er worden mondkapjes gedragen in het hotel en de skiliften en de theorielessen volg je online in je hotelkamer. Inmiddels hebben we ervaren dat we ook met deze maatregelen samen een super gave tijd in de sneeuw kunnen hebben!

Door Snowlife heb ik een super leuke en gezellige tijd gehad tijdens de zomeropleiding in Kaprun. Doordat we vooraf al kennis hadden gemaakt met onze groep gingen we in Oostenrijk gelijk een gezellige tijd tegemoet. Je maakt vrienden voor het leven!

Jelmer van der Neut

Misschien ook wel interessant...

In de krant: Volop animo voor baan in de sneeuw
Chevron right

Nieuws

Algemeen nieuws

ZOETERMEER – Onder het motto ‘de aanhouder wint’ reizen komende weken...

Check Chevron right
Gratis opleiding!!
Chevron right

Nieuws

Algemeen nieuws

Word jij de nieuwe ambassadeur van DAKA & SnowLife? Ben jij wintersportf...

Check Chevron right
Anwärter in juli: zon, skiën en zwemmen!
Chevron right

Blog

Reiservaringen

Skiën in de zomer? Dat bedenk je niet snel, maar met de anwärteropleiding...

Check Chevron right
St. Anton vs. Westendorf
Chevron right

Blog

Skigebieden

Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden; de eerste keer skiles geve...

Check Chevron right

Waar kun je werken?

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Wil je nog
iets van
ons weten?

Wij zijn er voor je om je te helpen met jouw specifieke vragen! Stuur ons dan een berichtje.

Je kan ook nog kijken bij de meest gestelde vragen (FAQ) op de pagina News & Tips.