Voorbereiding

Goede voorbereiding - Is het halve werk

De kracht van Snowlife bestaat niet alleen uit het organiseren van een erkende opleiding, maar uit een goede voorbereiding én baangarantie. Met een goede voorbereiding zal je met een gerust hart naar Oostenrijk vertrekken en meer plezier beleven tijdens je seizoen. Je slagingskansen liggen aanzienlijk hoger en wij zorgen ervoor dat je bij een leuke skischool aan de slag gaat. Bovendien leer je vooraf al je reisgenoten kennen, dus je gaat niet alleen op pad!

Wat je kan verwachten - Voorbereiding

Zodra je je hebt aangemeld dan nemen we telefonisch contact met je op om je aanmelding door te nemen. We spreken de data door en leggen we de procedure uit. We overleggen samen welke skischool het beste bij jou past. Doordat Snowlife in heel veel gebieden samenwerkt en die gebieden ook regelmatig bezoekt kunnen wij jou goed adviseren.

Als de opleiding, skischool en eventuele extra trainingen vastliggen, gaan we je verder voorbereiden. Tijdens de introdag en in het handboek leggen we alles uit over de opleiding en het lesgeven. Er wordt onder meer informatie gegeven over de examenonderdelen, herkansingsmogelijkheden, verzekeringen, huisvesting, inpaklijst en nog veel meer! We zorgen er zo voor dat je goed weet wat je kunt verwachten.

Snowlife.nl

803 berichten 7.240 volgers 1.140 volgend Volgen Ski naar Instagram